In het begin van het jaar 2010 merkten we een groeiende vraag naar hoogwaardige en kosteneffectieve koeltechnisch apparatuur, met name in de verwerkende industrie, de detailhandel, de horeca en de supermarktsector. We besloten om aan die vraag te voldoen door bekende merken te leveren tegen betaalbare prijzen, ondersteund door deskundige service en advies.

Tot op de dag van vandaag is AFA koeltechniek de naam die mensen kunnen vertrouwen als ze een commerciële koelkast, koelcel, vriescel, wandkoeling, koeltoonbank of koeltechnisch materiaal nodig hebben in België. De sleutel tot onze reputatie als leiders op het gebied van commerciële koeling is ons vermogen om apparatuur te leveren die onze klanten jarenlang van dienst is, waardoor deze nog rendabeler wordt. We bereiken dit door een combinatie van een na verkoop service, ijzersterke garanties en een uitgebreid assortiment reserveonderdelen waarmee we elk probleem met elk apparaat snel kunnen oplossen.

Als u op zoek bent naar betrouwbare koeling, staan ​​we klaar om u te helpen. Neem een ​​kijkje in ons assortiment en u zult zien dat we iets hebben voor elke branche, elke toepassing en elk type bedrijf. Inclusief die van jou! Om u te helpen bij het maken van de beste keuze, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en uw specifieke wensen met ons te bespreken. Een van de redenen waarom we al zo lang zaken doen, is omdat we ondersteuning en advies bieden voor, tijdens en na het verkoopproces. We zijn er om u bij elke stap te helpen en we kijken ernaar uit om aan uw eisen voor het allerbeste op het gebied van commerciële koeling te voldoen.

 

Om zijn hoge kwaliteit en standaard op de markt te houden, kiest AFA koeltechniek voor de beste producten op de wereldmarkt en sluit daarom aan bij de meest standaard merken in het veld, zoals Arneg Spa Italy, Carrier Refrigeration, Intrac Italy, Bergia, En voornamelijk op maat gemaakte koelcellen en vriescellen

 

De projecten worden in Nederland en Belgie uitgevoerd. Bovendien is de unieke service van ons bedrijf de 24/7 service en onderhoud van koelinstallaties voor de klanten.

 

Met meer dan 14 jaar ervaring in de commerciële koelindustrie is AFA koeltechniek een ​​gewaardeerd bedrijf geworden, dat complete oplossingen biedt van ontwerp, advies, levering, installatie, onderhoud en service aan de supermarktsector, Horeca en voedselverwerkende industrie in heel Nederland en Belgie.

ALGEMENE NUMMER

+32 (0) 3 290 44 40

TECHNISCHE DIENST

+32 (0) 487 68 64 48

 

                                                                       AFA-Koeltechniek bied de volgende services aan

 

                                                         Onderhoud    Reperaties    Advies    Aanschaf    Montage    Levering

AFA-Koeltechniek is breed gespecialiseerd in verschillende koeltechniek