OVER ONS

13+  jaar ervaring

Met meer dan 13 jaar ervaring in de commerciële koelindustrie is AFA koeltechniek een ​​gewaardeerd bedrijf geworden, dat complete oplossingen biedt van ontwerp, advies, levering, installatie, onderhoud en service aan de supermarktsector, Horeca en voedselverwerkende industrie in heel Belgie.

Onze gevarieerde capaciteiten en expertisegebieden omvatten een breed scala aan interesses in supermarktkoeling, levering en installatie van koelcellen, display-koelkasten, wandkoelingen, koeltoonbanken, diepvriezers en voor een centrale koelinstallatie, compressoren, verdampers en de installatiematerialen. Het bedrijf verkoopt ook de apparatuur, stekkerklare koelingen en andere accessoires die nodig zijn in supermarkten en horeca branche.

Op alle locaties heeft het bedrijf zijn distributiecentra met het centrale kantoor in Rijkevorsel, Antwerpen. De voorraad wordt regelmatig onderhouden voor de verkoopbehoefte van de klant, service na verkoop, reserveonderdelen,

Om zijn hoge kwaliteit en standaard op de markt te houden, kiest AFA koeltechniek voor de beste producten op de wereldmarkt en sluit daarom aan bij de meest standaard merken in het veld, zoals Arneg Spa Italy, Carrier Refrigeration, Intrac Italy, Bergia, Muellar voor koelleidingen. systeem, TSSC en ISOMASTERS voor koelcellen, Cosmet voor hoekstellingen met sleuven en nog veel meer.

De ruggengraat van ons bedrijf is niemand minder dan ons goed opgeleide en ervaren technische team dat directe training heeft gekregen van de toonaangevende koelbedrijven zoals Arneg en Carrier die een gegarandeerde afwerking van de installaties vormen. Alle vestigingen hebben een eigen opgeleid technisch team.

De projecten worden overal in Belgie uitgevoerd. Bovendien is de unieke service van ons bedrijf de 24/7 service en onderhoud van koelinstallaties voor de klanten.

AFA group B.V. is een gerenommeerde expert in het leveren van betrouwbare, efficiënte en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Door onze op maat gemaakte services dienst kan elk bedrijf naar uitstekende resultaten leiden en onze steun aan alle klanten om topposities in de zakelijke sector te bereiken.

Contacteer Ons!

ONS SERVICE

Onze gevarieerde capaciteiten en expertisegebieden omvatten een breed scala aan interesses in:

  • supermarktkoeling

  • Levering en installatie van rekken

  • Koelcellen

  • Display-koelkasten

  • Wandkoelingen

  • Koeltoonbanken

  • Diepvriezers en voor een centrale koelinstallatie

  • Compressoren

  • Verdampers en de installatiematerialen.

  • Airconditioning

+31 487 68 64 48

PRODUCTEN