Over Ons

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam,

wie we zijn

Bij AFA Refrigeration begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van koeling en koeling. Daarom bieden we een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van elk van onze klanten. Of u nu een op maat gemaakt koelsysteem nodig heeft voor een groot magazijn of een kleine koelunit voor een winkel, wij hebben de expertise en apparatuur om u te helpen uw doelen te bereiken.

Waarom voor ons kiezen?

Bij AFA Refrigeration doen we er alles aan om onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden. Hier zijn slechts een paar redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen voor al uw koel- en koelingsbehoeften: Ons team van ervaren professionals bedient al vele jaren klanten en we hebben de expertise en apparatuur om zelfs de meest complexe koel- en koelingsuitdagingen aan te gaan. We gebruiken alleen apparatuur en materialen van topkwaliteit in onze producten en diensten, zodat onze klanten de best mogelijke waarde voor hun investering krijgen. We zijn trots op onze uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten. Of u nu onderhoud, reparatie of oplossingen op maat nodig heeft, wij zijn er om u bij elke stap te helpen. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften en vereisten heeft. Daarom bieden we oplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk van onze klanten. We bieden concurrerende prijzen voor al onze producten en diensten, zodat onze klanten de best mogelijke waarde voor hun investering krijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u koel- en koeloplossingen nodig heeft voor uw bedrijf, nodigen wij u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en diensten. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen een oplossing op maat te ontwikkelen die aan uw behoeften en budget voldoet. Bedankt dat u AFA Refrigeration overweegt als uw koel- en koelpartner. AFA Refrigeration handhaaft haar hoge normen en kwaliteit door de beste producten te selecteren die beschikbaar zijn op de wereldmarkt. Om dit te bereiken, werken we samen met toonaangevende merken in de branche, waaronder Arneg Spa Italy, Carrier Refrigeration, Intrac Italy en Bergia. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in koel- en vriescellen op maat. Onze activiteiten strekken zich uit over heel Nederland en België, waar we uitzonderlijk 24/7 onderhoud en service bieden aan koelinstallaties. Met 14 jaar ervaring in de commerciële koelsector heeft AFA Refrigeration zich gevestigd als een vertrouwde leverancier van end-to-end oplossingen. We voorzien in de behoeften van de supermarkt, horeca en voedselverwerkende industrie in Nederland en België. Voor algemene vragen kunt u ons bellen op +32 (0) 3 290 44 40. Als u technische service nodig heeft, neem dan contact met ons op via +32 (0) 487 68 64 48.