Warmtepompen

Warmtepomp installeren in Puurs

Wilt u koeltechnieken laten installeren in Antwerpen of Puurs of heeft u nood aan onderhoud? Wij zijn uw koelexpert voor het plaatsen en installeren van bedrijfsmatige toepassingen. Wij helpen u met het plaatsen van vries- en koelcellen, rekken, ijsblokjesmachines en koelgroepen. Hierbij streven wij naar de laagste prijs voor u als klant. Met onze eigen installatieservice garanderen wij een snelle levering. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op! AFA koeltechniek uit Puurs is uw specialist voor het onderhoud en het installeren van koeltechnieken in de omgeving van Antwerpen.

Laat een warmtepomp installeren door ons bedrijf in Puurs

Wij verzorgen zowel de levering, installatie als eventueel het onderhoud aan uw warmtepomp. Onze installateur komt bij u langs voor het aansluiten van de warmtepomp in Puurs. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract waarmee u altijd voorzien bent van de beste kwaliteit en service. Wij staan al jaren bekend om het succesvol installeren van warmtepompen in Puurs en omstreken. Wilt u een lucht-luchtwarmtepomp laten installeren, bijvoorbeeld in Asse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met onze installateur op!

Ons aanbod

  • Aquarea – Residentieel gamma lucht-water
  • RAC – Residentieel gamma lucht-lucht
  • PACi – Commercieel gamma lucht-lucht
  • ECOi – VRF-gamma lucht-lucht

Wij staan voor voor kwaliteit en service

Panasonic is voor ons de beste partner op het gebied van apparatuur. Zij zijn een echte trendsetter in de wereld van airco’s en warmtepompen. Panasonic kiest namelijk voor lage GWP-koelmiddelen. Met het installeren van een warmtepomp bij u in de omgeving Puurs door onze installateur maakt u een duurzame en klimaatbewuste investering. Een warmtepomp is namelijk tot wel 80% zuiniger dan een cv-ketel. Met deze vorm van groene stroom verwarmt u eenvoudig uw huis. Daarnaast heeft een warmtepomp veel minder onderhoud nodig dan een cv-ketel. Voor milieuvriendelijke investeringen zoals een warmtepomp, zijn er door netbeheerders ook premies beschikbaar gesteld.

Panasonic’s airconditioners leveren het beste comfort met zeer lage energiekosten, terwijl zij gezonde lucht creëren die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en nare geurtjes. Panasonic-systemen zijn uitgerust met verschillende technologieën om de luchtkwaliteit te verbeteren. De nanoe™ X-technologie en het PM2,5-filter zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we zorg dragen voor de lucht die we inademen.
Een warmtepomp is veel duurzamer omdat je met groene stroom je huis kunt verwarmen.
Een warmtepomp heeft weinig tot geen onderhoud nodig.
Je netbeheerder geeft premies voor een warmtepomp. Kijk op energiesparen.be

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een warmtepomp laten installeren door een professionele installateur in de omgeving van Puurs? Of bent u op zoek naar deskundig advies? Wij van AFA koeltechniek staan voor u klaar. Wilt u meteen een offerte opvragen? Stuur een e-mail naar info@afa-koeltechniek.be of vul ons contactformulier in. Wij zijn ook van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op +32 (0) 487 68 64 48

DSC_2907-1024x683

Koel- en Vriescellen

air-conditioning-wall

Airconditioning

service-1.jpg

Supermarkt

Koeltoonbanken op maat

data71379949-6fc1e4

Groente- en Fruit koeling