Airconditioning

Airco-installateur in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een airco-installateur in regio Antwerpen? U vindt bij AFA koeltechniek uit Puurs de beste vakmensen! Overweegt u een koel-, warmtepomp- of airco-installatie in de omgeving van Antwerpen? Wij voorzien u graag van professioneel advies! Ook voor periodiek onderhoud en herstelwerkzaamheden aan uw airco-installatie zijn wij uw ideale partner in regio Antwerpen. Als airco-installateur in Antwerpen en omgeving staan we garant voor een snelle en goede service. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De mogelijkheden bij dé airco-installateur in regio Antwerpen

Met onze ruime kennis en ervaring bent u bij ons verzekerd van een professionele airco-installateur in de regio rond Antwerpen, Puurs of Meise. Wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie. Of u nu op zoek bent naar verkoeling in uw woning, kantoor of handelszaak, wij hebben het allemaal! Ons bedrijf biedt een breed assortiment aan van airco’s, zoals wandmodellen, vloermodellen, cassettes of ducts. Wat voor airco-installatie u ook zoekt in regio Antwerpen, wij kunnen u helpen. Laat u graag een airco plaatsen in Asse? Door middel van onze expertise en persoonlijk advies, garanderen wij u een optimaal binnenklimaat.

 

Kies voor een airco-installatie op maat in regio Antwerpen

Wij bieden een breed assortiment aan airco’s aan. Hierbij maken we als airco-installateur in regio Antwerpen hoofdzakelijk gebruik van Panasonic-apparatuur. Met onze Panasonic-airco’s en -warmtepompen bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor residentiële toepassingen. De Panasonic-toestellen zijn uitgerust met een multi-split. Hierop zijn tot wel vijf andere toestellen aan te sluiten. Dat is ideaal als u in uw woning of kantoorpand in regio Antwerpen meerdere ruimtes gelijktijdig wilt koelen of verwarmen met één airco-installatie. Wij bieden in ons assortiment verschillende multi-splitmodellen, welke allemaal werken met het milieuvriendelijke koelmiddel R32. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende soorten airco’s:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettes om weg te werken in het plafond
  • Ducts om weg te werken in de wanden
Panasonic’s airconditioners leveren het beste comfort met zeer lage energiekosten, terwijl zij gezonde lucht creëren die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en nare geurtjes. Panasonic-systemen zijn uitgerust met verschillende technologieën om de luchtkwaliteit te verbeteren. De nanoe™ X-technologie en het PM2,5-filter zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we zorg dragen voor de lucht die we inademen.
Het maakt niet uit wat u nodig heeft: van de kleine 1×1 tot de meer complete 5×1 oplossingen. Panasonic kan u de beste oplossing leveren op het beste klimaat in uw woning te creëren. De nieuwe wandeenheden zijn nog compacter en zijn met hun afmeting van slechts 779 mm ideaal voor installaties in smalle ruimtes of boven deuren. Het moderne en elegante ontwerp is geschikt voor alle soorten interieurs.
De Panasonic airconditioners geven u de meest comfortabele temperatuur en gezonde lucht gedurende het gehele jaar, verwarming in de winter en koeling in de zomer.
De nieuwe modellen zijn intelligent ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie en zijn lichter, kleiner en sterker dan ooit tevoren. Het praktisch montagesysteem, de vereenvoudigde aansluitingen en meerdere verbeteringen in het interne ontwerp zorgen ervoor dat de installatie- en de onderhoudstijd aanzienlijk verkort worden.
De Etherea- en TZ-reeksen zijn native verbonden om te profiteren van de voordelen van afstandsregeling via de Panasonic Comfort Cloud-applicatie. De gebruikersinterface is intuïtief en geeft realtime toegang tot alle functies, waar u zich ook bevindt.
De spraakbesturing van uw systeem laat u genieten van een volledig nieuwe comfortbeleving. Met een eenvoudig spraakcommando regelt u de temperaturen en bedrijfsmodi, maakt u scenario’s om uw dagelijks leven te vergemakkelijken en integreert u uw Panasonic apparatuur in uw aangesloten huis. De Etherea- en TZ-reeksen zijn native verbonden om te profiteren van de voordelen van afstandsregeling via de Panasonic Comfort Cloud-applicatie. De gebruikersinterface is intuïtief en geeft realtime toegang tot alle functies, waar u zich ook bevindt.

Vraag om meer informatie

Wilt u een afspraak inplannen in regio Antwerpen met onze airco-installateur uit Puurs? Of heeft u een andere vraag over een airco-installatie in Antwerpen en wilt u meer informatie? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naarinfo@afa-koeltechniek.be. Heeft u liever telefonisch contact? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar via +32 (0) 487 68 64 48. Ook is het mogelijk om op onze locatie in Puurs langs te komen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en leveren maatwerkoplossingen. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen.

Andere bekeken ook:

Airco-installateur Puurs | Koeltechnieken onderhoud AFA

DSC_2907-1024x683

Koel- en Vriescellen

air-conditioning-wall

Airconditioning

service-1.jpg

Supermarkt

Koeltoonbanken op maat

data71379949-6fc1e4

Groente- en Fruit koeling