Koetechniek

Koeltechnieken installeren in regio Puurs

Wilt u een warmtepomp laten installeren in regio Puurs? Afa Koeltechniek is gespecialiseerd in het succesvol installeren en onderhouden van warmtepompen, airco’s en koeltechnieken. Onze installateur uit Puurs garandeert kwaliteitservice tegen een lage prijs bij het plaatsen van uw warmtepomp. Als installateur uit Puurs kiezen we voor een warmtepomp van het hoogwaardige merk Panasonic. Met deze warmtepompen bent u verzekerd van een elegante en kwalitatieve oplossing voor de klimatisatie van uw woonhuis, bedrijfspand of kantoorruimte.

Uw partner voor het installeren en het onderhoud van koeltechnieken in de regio rond Puurs en Antwerpen

Bent u op zoek naar een horecakoelkast, een koelcel of wandkoeling op maat van een koelingspecialist in Grimbergen? Of heeft u al een koelingsysteem en wilt u dat eens laten onderhouden? Voor het installeren en het onderhoud van professionele koeltechnieken in Antwerpen of Puurs zijn wij de beste keuze! In onze webshop vindt u zowel kleine als grote koelcellen op maat. Één van onze koelingspecialisten in regio Asse zorgt voor de bouw en plaatsing. Daarnaast hebben wij een herstellingsdienst. U bent met het installeren van koeltechnieken door Maes Technieken in regio Antwerpen dus verzekerd van kwaliteit en service. Bovendien bieden wij de laagste prijs en leveren wij, indien op voorraad, al onze producten binnen vijf werkdagen.

Professioneel advies

Het type koelkast, vriescel of wandkoeling is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de grootte, de ruimte, functionaliteiten en kwaliteit. Twijfelt u over een bepaald type? Onze experts staan voor u klaar met persoonlijk advies. Wij zijn niet voor niets uw partner voor het installeren van koeltechnieken in regio Antwerpen en Puurs. Wij streven naar de beste oplossingen voor u.

 

Ons aanbod

  • Vries- en koelcellen
  • Rekken
  • Ijsblokjesmachines
  • Koelgroepen

Wij staan voor voor kwaliteit en service

Panasonic is voor ons de beste partner op het gebied van apparatuur. Zij zijn een echte trendsetter in de wereld van airco’s en warmtepompen. Panasonic kiest namelijk voor lage GWP-koelmiddelen. Met het installeren van een warmtepomp bij u in de omgeving Puurs door onze installateur maakt u een duurzame en klimaatbewuste investering. Een warmtepomp is namelijk tot wel 80% zuiniger dan een cv-ketel. Met deze vorm van groene stroom verwarmt u eenvoudig uw huis. Daarnaast heeft een warmtepomp veel minder onderhoud nodig dan een cv-ketel. Voor milieuvriendelijke investeringen zoals een warmtepomp, zijn er door netbeheerders ook premies beschikbaar gesteld. 

Al onze producten worden binnen 5 werkdagen geleverd indien ze in voorraad zijn.
Bij ons vindt u de laagste prijs.
Wij hebben een eigen installatie- en herstellingsdienst.

Laat afa-koeltechniek.be

Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of stuur een e-mail naarinfo@afa-koeltechniek.be. Voor vragen zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken via +32 (0) 487 68 64 48. Of breng een bezoek aan onze showroom in Puurs. Wij helpen u graag bij het installeren van uw koeltechnieken in regio Antwerpen en bieden maatwerkoplossingen aan voor koeling en verwarming.

Anderen bekeken ook:

Mobiele airco onderhoud AFA | Warmtepomp installateur AFA

DSC_2907-1024x683

Koel- en Vriescellen

air-conditioning-wall

Airconditioning

service-1.jpg

Supermarkt

Koeltoonbanken op maat

data71379949-6fc1e4

Groente- en Fruit koeling